rookkanalen luchtverwarming schouwflexibel inox usimex schouwen
luchtverwarming schouwflexibels, luchtverwarming schouwkanalen

SCHOUWPROBLEMEN - PLAATSEN SCHOUWFLEXIBEL, ROOKKANAAL


Als U schouwproblemen heeft met Uw luchtverwarming kunnen er zich vervelende situaties voordoen.


U kunt bij ons terecht voor plaatsen van schouwflexibels (dubbelwandig of enkelwandig) voor Uw luchtverwarming. Wij hebben verschillende hoogwaardige enkelwandige en dubbelwandige rookkanalen zoals schouwflexibels die geschikt zijn voor alle brandstoffen en luchtverwarmingssystemen.
Ze zijn gemaakt van inox, voldoen aan alle CE-normen en hebben een garantie van 10 jaar.

Schoorsteentechnieken Usimex Luchtverwarming staat in voor zowel de levering als de plaatsing van schouwflexibels, RVS rookkanalen en schouwrenovatie.


SCHOUWPROBLEMEN : CONDENSATIE


Probleem

Condensatie doet zich voor op plaatsen waar rookgassen teveel afkoelen of in aanraking komen met een oppervlak dat een temperatuur heeft van minder dan 55 graden. Het resultaat is een natte schouw en/of vochtplekken.

Oplossing

Afhankelijk van de gebruikte brandstof is er een oplossing voor dit probleem. Meestal volstaat het om de schoorsteen te tuberen met een schouwflexibel, rookkanaal of een voering aan te brengen waardoor de isolatie verbetert en de schouw sneller op temperatuur komt.


schouwflexibels schouwbuizen luchtverwarming inox schouwen


luchtverwarming vocht luchtverwarming schouwprobleem

Dit kan voorvallen als je niet tijdig ingrijpt en je schouw niet laat tuberen, schouwflexibel plaatsen in bestaande schouwschacht luchtverwarming.


rookkanalen schouwcondensatie luchtverwarming problemen schouwflexibel te plaatsen schouwcondensatie luchtverwarming problemen schouw tuberen schouwcondensatie problemen luchtverwarming rookkanaal te vervangen flexibels luchtverwarming schouwcondensatie problemen schouwflexibel steken schouwflexibels schouwcondensatie luchtverwarming problemen slechte schouwtrek schouwcondensatie luchtverwarming problemen schouwtrek niet optimaal
Usimex Luchtverwarming
Robert Dansaertlaan 236, 1702 Groot-Bijgaarden
usimex@telenet.be
02/466.01.21